Έρχεται το Dell XPS 13 Plus

Dell XPS

Η Dell επανασχεδίασε τον φορητό υπολογιστή XPS 13, ενώ τον διατηρεί λεπτό και ελαφρύ στα 15,28 χιλιοστά και στα 1,24 κιλά.

Το XPS 13 Plus διαθέτει μεγαλύτερους διπλούς ανεμιστήρες που προσφέρουν 55% περισσότερη ροή αέρα, επιτρέποντας ένα πιο ισχυρό σύστημα χωρίς αύξηση του θορύβου ή της θερμοκρασίας του φορητού υπολογιστή.

Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, η Dell εισήγαγε μια χωρητική σειρά λειτουργιών αφής που επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται μεταξύ των πλήκτρων λειτουργίας και πολυμέσων. Η εταιρεία έχει επίσης καταργήσει τα κενά μεταξύ των πλήκτρων, κάνοντας τα πλήκτρα μεγαλύτερα και βαθύτερα, και έχει απαλλαγεί και από τις γραμμές στο γυάλινο touchpad.

Ο σχεδιασμός των τετράγωνων ηχείων έχει βελτιωθεί και η Dell ισχυρίζεται ότι η οθόνη προσφέρει υψηλή φωτεινότητα, βελτιωμένη ευκρίνεια, ακριβείς λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή OLED διαθέσιμη για όσους το θέλουν.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κυκλοφορία του Dell XPS 13 plus όπως και την τιμή που θα διατεθεί στην Ελληνική αγορά ..Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE


The number of items in the cart is 0