Bag

Your bag is empty

Continue shopping

Αγαπημένα

My wishlist

Η λίστα είναι άδεια - δεν έχεις ορίσει κάποιο προϊόν ως αγαπημένο
Blog / Article

Άρθρο

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΜΕΣΑ… Μια ιστορία εκδίκησης…

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΜΕΣΑ… Μια ιστορία εκδίκησης…

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες που έχω από τους γονείς μου είναι η μητέρα μου σε έξαλλη κατάσταση να λέει στον πατέρα μου πως αν δεν κάπνιζε τόσα χρόνια, με τα χρήματα που θα εξοικονομούσε θα μπορούσε να έχει αγοράσει δυο διαμερίσματα. Ένα για την προίκα της αδερφής μου και ένα για τον κανακάρη της. Ο κανακάρης φυσικά είμαι εγώ και μπορεί να μην είμαι καπνιστής αλλά με τα χρήματα που ξόδεψα στα παιδικά-εφηβικά μου χρόνια στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ίσως να μπορούσα να αγοράσω το παραπάνω διαμέρισμα μόνος μου.

2020 πλέον και σαν ώριμος ενήλικας μένω και εγώ μέσα, προσαρμόζοντας την καθημερινότητα μου στις νέες συνθήκες, συμβάλλοντας στην μάχη κατά της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού. Πάντα ήξερα πως οι αντικοινωνικές μου συνήθειες κάποτε θα φανούν χρήσιμες και να που πλέον θεωρούνται προσόν και μπορώ να τις εντάξω στο βιογραφικό μου.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μείνω μέσα και να πάρω εκδίκηση από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που μου στέρησαν το χαρτζιλίκι όταν ήμουν μικρός, το φλερτ με πραγματικά κορίτσια όταν ήμουν έφηβος(τι να τα κάνω, είχα την Chun-Li),που μου στέρησαν τουλάχιστον δέκα εκατοστά μπόι(τι να το κάνω το μπάσκετ όταν έχω το NBA-JAM).Αποστολή μου λοιπόν είναι να τερματίσω όλα αυτά τα παιχνίδια, ένα ένα , κλείνοντας τα κεφάλαια που άφησα ανοιχτά από μικρός και θα αποσυρθώ ήσυχος στο ηλιοβασίλεμα βλέποντας τα αρχικά μου στο ταμπλό των high score.Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα laptop από το elaptops.gr και σύνδεση στο ιντερνέτ, δεν θα χρειαστώ καν πετονιά, οι emulators είναι δωρεάν.
Ξεκινάω από τα εύκολα και το World Cup,επιτέλους μονό, βρήκα το σύστημα για το γκολ και σύντομα το σκορ έφτασε σε επίπεδα μπάσκετ. Μου λείπει λίγο η κάθετη οθόνη αλλά η αίσθηση παραμένει ι ίδια.

Δεύτερη στάση το θρυλικό Street Fighter.Δεν θα σταματήσω μέχρι να δω όλους τους τερματισμούς. Είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Chun-Li και τον Zagnief αλλά πάντα ήθελα να μάθω τι κάνει ο Vega όταν τελειώσει το παιχνίδι και πάνω από όλους ο συμπαθέστατος Dhalsim.
Τρίτη στάση, δύο παιχνίδια που μου φαίνονταν αρκετά όμοια, το SNOW BROS και το αγαπημένο Bubble Bobble,ατελείωτες ώρες με φούσκες, χιονόμπαλες, φρούτα ,καραμέλες και η απελπισμένη προσπάθεια να για να γράψω ‘’EXTENDED’’
Πάμε μετά στο αγαπημένο μου παιχνίδι. Θρησκεία, έρωτας, προσήλωση. Δεν έχω καλύτερο ακόμη και τώρα.NBA JAM. Ρέτζυ Μίλλερ, Τόνι Κούκοτς, τρίποντα, καρφώματα, κόλπα για τεράστια κεφάλια, διχτάκια που παίρνουν φωτιά.
Για το τέλος αφήνω την Νέμεσι μου. Το παιχνίδι που παρόλα τα χρήματα που έχω ξοδέψει δεν κατάφερα ποτέ να περάσω τις πρώτες τρεις πίστες. Ήρθε η ώρα να σκοτώσω όλους τους νίντζα που θα πεταχτούν μπροστά μου. Ο λόγος για το Shinobi. Αν συνεχίσω να είμαι τόσο κακός σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το εμβόλιο για τον ιό και εγώ να προσπαθώ ακόμη να περάσω το τρίτο επίπεδο.

Ξεκινάω λοιπόν. Τα παιχνίδια είναι πολλά και οι μέρες που πρέπει να μείνω μέσα, λίγες. Θα δείξω ατομική ευθύνη, #μείνω_μέσα και 3,2,1 START…

*Αν όλα αυτά που διάβασες τα έχεις ζήσει, τότε πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω γιατί ίσως βρίσκεσαι στις ευπαθείς ομάδες… Αν σου φαίνονται βγαλμένα από μια προϊστορική εποχή, τότε οκ συνέχισε να παίζεις Fortnite…

preloader